Varespecifikation

EURO-IMPEX ApS producerer sengebunde efter kundens behov og ønsker. Dvs. at vi udover standardmål og standardudgaver, også producerer specialmål og specialudgaver efter kundens behov og ønsker med bl.a. lamelantal, boringer, pakning, emballering m.m. efter aftale. Kontakt os og forhør nærmere.

Vi arbejder målrettet på at rådgive vore kunder, for at sikre at alle behov og ønsker bliver afdækket. Vi ønsker, at have en tæt kontakt og dialog med kunden, hvorved vi sikrer os, at alle behov og ønsker bliver indfriet, så kunden derved får en positiv oplevelse efter en udført opgave, hvorved vi kan etablere gode, varige relationer til vore kunder. Det er vort mål, at yde den bedste service og den bedste løsning for herigennem at forblive kundens faste, troværdige samarbejdspartner.

Med udgangspunkt i en kundeorienteret tankegang er vort mål at indgå i et strategisk partnerskab med vore kunder. Nøgleordene i dette partnerskab er baseret på levering af kvalitetsprodukter, høj servicegrad samt leveringssikkerhed.